Friday, May 11, 2012

Šťastnou cestu!!!!

Musím vám prozradit, že brabi se za námi se svou drahou polovičkou zítra chystá. Bude to prý opožděná svatební cesta :). Už se na ně moc a moc a moc těšíme!!!!!
Hlavně jim přejeme ať auto nezlobí, humor a štěstí na cestu :) Ikdyž tuším, že toto si přečte až z mého notebooku, protože určitě balí (tajně, aby nevyděsila psa), šeptá kytkám, aby to tam bez její péče přežily  a možná si louská znovu a znovu španělská slovíčka :).



via mojitosandblow

4 comments:

  1. tak já musím říct, že v učebnicích brabi leží celoročně, balila skutečně tajně, v noci a na schodech, aby pejsek nevěděl, o Pedříka, kytičky, zahrádku, domeček a všechno ostatní se rádi postaráme, šťastnou cestu a krásný pobyt přejeme. :) Užijte si těch pár dní naplno a průběžně nás informujte, jak se máte. Papapa

    ReplyDelete
  2. Musím upřesnit, že mi knížky sice celoročně leží na viditelných místech (po ruce), ale to je proto, že doufám, že se snad ty slovíčka nějak samy přesunou do mé hlavy. Zatím se tak nestalo. Pedříka se obelstít nepodařilo :( Od samého začátku příprav něco tuší a chodí nám za patama a hlídá a dělá obličeje, aby nás zlomil a odradil.
    Co se týká naší cesty, prohlásil můj muž, že to bude naše svatební, sice o pár desítek let opožděná,(nebyly tehdy podmínky ani peníze), ale zato dodávám já, že trošku pozlacená. Sice ne úplně na zlatou svatbu, protože kdoví jestli za těch pár let ještě budeme mít řidičák, ale koneckonců, my si tu svatební cestu můžeme udělat kdy chceme, ne? ;))

    ReplyDelete
  3. Krásnu svadobnú cestu želám aj ja!

    ReplyDelete
  4. Moc dekuji, polovina dovolene je za nami, cesta sem byla v pohode. No a tady je o nas dobre postarano, pocasi docela chladne, na svetry, tak si mejlujeme a spolecne nadavame na zimu. Tesim se, ze aspon neco z fotek, kterych mam snad nekolik stovek dam na blog, az prijedu. Zatim aspon srdecne pozdravy do Cech i na Slovensko.

    ReplyDelete