Tuesday, April 17, 2012

Tak to bychom měli

via huffingtonpost








Moji milí,

moc se omlouvám za pasivitu, ale bojovala jsem s počítačovým virem. Po 4 dnech úspěšně!

Dnes slavím 35. narozeniny. Tedy slavím. Ráno jsem odvezla dítě do školky, manžela k doktorce, který mi při své nemoci zapoměl poblahopřát. Lékařka mu předepsala antibiotika a mně řekla, že mám přijít zítra. Mám totiž silně neblahý pocit, že mi propukla lupénka. Je to nepříjemné. Cestou domů jsem si koupila kytku, pak se mi podařilo připálit moučník a při výrobě mandlového krému zacákat celou kuchyni načež vše skončilo ve dřezu a v koši. Rovněž jsem neobezřetně přislíbila, že se odpoledne s dítkem stavím u rodičů manžela, aby si děti mohly pohrát. Nemohu říct, že to byl můj plán. Venku zase prší, stejně jako posledních 11 dní.

ALE chci poděkovat vám všem za vaše vždy milé komentáře a taky vám všem, co jste mi poslali krásná blahopřání! Ten protivný den jste mi neuvěřitelně příjemně prozářili a moji melancholicko-depresivní náladu zapudili!!!! :)

8 comments:

  1. Miláčku, k těmhle narozeninám podobné stavy patří. Bude možná ještě i hůř, ale časem se to zas srovná do latě. Mimochodem, já k 35. taky zbytečně očekávala blahopřání od "něj". A dodnes mě to mrzí. Byl to zas kousek růžového sklíčka, jeden z posledních, odpadlého z naivních brejlí života. :) Ale víš co? Svět je krásně barevnej a svěží a voňavej, ikdyž prší, ikdyž ti hrnce vyskakují z ruky, ikdyž ti manžel stoná, ikdyž z tebe opadává kůže a děti tě přivádí k šílenství. Nech si něco příjemného zdát a vymysli další úžasnej výrobek, nafoť kus přírody a napiš parádní článek. Bez ohledu na cifry. Těším se. :) papa

    ReplyDelete
  2. Ano, Radka má jako obvykle pravdu. Stejně je to zajímavé. Oni ti chlapi jsou ochotni pro nás klidně nasadit svůj krk, ochraňovat, zuřivě odhání případné soky a podobně. Ale když zapomenou na důležité datum, jsou upřímně udiveni PROČ jsme smutné nebo uražené, když nás přece mají rádi a my to nechápeme? Ovšem dokonalá omluva je, když muž stůně. V takovém případě myslí jenom na svoje bebinko a opečovává si ho. To musíme chápat i když jsme měly narozeniny nebo podobně ;)
    Ten déšť je hrozně důležitý, aby ti krásně kvetla zahrádka a dělala ti radost. Protivný den už je za tebou, tak si udělej radost a kup si něco, po čem touží tvoje dušička (z manželové kreditky samozřejmě).
    Zdravotní problém jsi zachytila včas a dá se to udržet na uzdě, bude líp, neboj. Těšíme se na vás.

    ReplyDelete
  3. Nezlobte se na nás chlapy, když zapomeneme na důležité datum. My si tyhle věci fakt vůbec nepamatujeme. A když nám to někdo taktně a včas nepřipomene, je průšvih na světě raz dva. A naprosto nijak to nesouvisí s tím, jestli vás máme nebo nemáme rádi. :)

    ReplyDelete
  4. :) děkuju za pochopení :). Já se na muže nezlobila, nejsem z těch ženských, co by kvůli datu vyváděly. Naopak jsem měla radost, protože poprvé v životě mi poblahopřálo moje dítě, byl tak nadšený, že slíbil, že mi koupí malé popelářské auto jako "dáleček"!! :)

    ReplyDelete
  5. Misho uz asi opozdene ale take ti preji vsechno nejlepsi k narozeninam.

    ReplyDelete
  6. Já jsem doufala, že ti Andrýsek popřeje, několikrát jsme si povídali spolu o tvých narozeninách ;)) A že ti koupí to popelářské auto!to je vrchol jeho hodnot darů, jsi poctěna!

    ReplyDelete
  7. Přeju taky všechno nejlepší, taky opožděně, protože u nás je všechno naruby, i moje narozky proběhly bez přání, celý den jsme si pořád všichni telefonovali a psali a blahopřáli k Verunčině nové Aničce a dneska mi dokonce dorazil opožděný dárek, je ho plná koupelna. Tak Tobě z Kočičího vrchu hodně zdraví a lásky a užívání si s malým než bude velký.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jeeeminkote, i my Tobě prejeme všechno nejlepší, dodatečně. Dáreček jsi dostala krásný, jedinečný, neopakovatelný a ten stav "vzhůru nohama" snad tolik nevadí. Hodně štěstí a zdraví :)

      Delete