Sunday, February 12, 2012

Señora, přála byste si víc barev?/ ¿Señora, le apetece tener más colores?








Venku je sucho, barevně nudně. Ale doma začaly kvést hyacinty a už jsem si i přičichla jejich vůni. Před časem jsem koupila pár hezkých pohledů, včera jsem je vytáhla ze šuflíku a trochu si jimi obarvila den. A přišel mi balíček s těmito oleji. Mám něco v plánu, ale je to tajné! :)

Všem vám moc přeji příjemný start do nového týdne. Heslo: Nenechte si kazit den blbci! ;)


Fuera está todo seco, monochromático. Pero en casa empezaron florecer los jacintos y el olor ya rodea el ambiente, que maravilla! Hace tiempo compré algunos postales, ayer los sacé y con mucho gusto disfrutamos con los dibujos. Y también llegué el paquete con esos aceites. Tengo algún plan, peró de momento es secreto! :)

Os deseo a todos qué el comienzo de esta semana será agradable. El motto: No os dejáis pasar buen humor por los tontos! ;)

5 comments:

  1. Úplně jsi mne navnadila s těmi hyacinty. Cítím jak voní. Je prima, že se po odkvětu v květináči dají zasadit do zahrádky, nemusí se zničit. To je hezká fotka-dvě střapaté stejné hlavičky.
    A já vím a neřeknu ;)...

    ReplyDelete
  2. In your pictures there is the spring :) lovely!!!

    ReplyDelete
  3. Es muy bonita la foto tienes la mirada melancólica,guapos los dos como siempre.Los jacintos muy bonitos,ya podemos disfrutar de aromaterapia de primavera,leí que el olor de estas flores tienen propiedades calmantes.Espero tu plan:) Besitos Ralu.

    ReplyDelete
  4. Ty uz mas doma jaro ,ted budu v napjeti cekat co s temy olejicky udelas.

    ReplyDelete
  5. A já nevím a jsem strašně zvědavý! Prozraď... :)

    ReplyDelete