Thursday, January 26, 2012

Slunce v zimě



Když zařizuji vlastní hnízdo, ať dělám, co dělám, vždycky sklouznu k přírodním tónům. Nejraději bych bydlela v nějaké roubence s prkennou podlahou a pořádnými kamny ve světnici. Pravděpodobně bych pila cikorku s mlékem z buclatého hrnku a u nohou by mi leželi dva psy. Osud mi nadělil, díky za to!, něco jiného, ale i tak se obklopuji přírodninami.

Mám teď málo času, všechen trávím s Andrýskem, kterého je nějak moc. Po obědě už nespí siestu a mně ta hodinka klidu chybí, jsem s ním prakticky celý den sama, všechny děti jeho věku jsou ve školce a kolem půl deváté večer, kdy přichází jeho táta domů, mi lehce cuká oko. Chystám večeři a snažím se být milá. Malý začne chodit do školky, v pátek se jdeme podívat do jedné tady v okolí, protože se potřebuje dopoledne vyřádit s dětmi. Navíc od září ho čeká předškolní zařízení, kterému se tu říká škola a je to v podstatě školka, kde se už děti učí číst, psát a jeden cizí jazyk, bude tam denně od 9-16 hodin, tak si musí zvykat.

Jdu uvařit oběd a potom se pojedeme podívat na zvířátka, která bydlí ve starém hradním příkopu v centru města. Mají tam husy, pávy, kozy, jelena a laně... snad nebudou spát, tak jako zbytek Španělska :).

Přeji vám krásný zbytek dne!!!





2 comments:

  1. Zvířátka se už na vás jistě těší. Je to tam u těch hradeb? Už to mají opravené?

    ReplyDelete
  2. Jsi velmi zručná a je dobře, že využíváš volný čas tak kreativně. Mrňousek to vidí a učí se a bude taky umět vytvořit krásnej, útulnej domov. :) A v tajných šuflátkách budou bílé bavoráčky a červená ferrari schovaná pro malé neodbytné šotky..... ;)

    ReplyDelete