Sunday, January 8, 2012

Borové smolenky

Nemám poslední měsíc šťastnou ruku na fotky. Kreativní krize :D. O to víc mne překvapilo, když jsem se na Nový rok probudila se zcela jasnou představou o mém budoucím přívěsku. Sice doma mám pár kamínků a kleště, ale nic jsem nevytvořila alespoň dva roky! Ještě v pyžamu jsem začala kroutit drátky a jak jsem byla v ráži udělala jsem si k přívěsku i náušnice. Musela jsem je ten den mít na sobě. Moje momentální láska. :)

Último mes no tengo buena mano para hacer fotos. La crisis creativa. :D Qué sorpresa cuando me desperté el día 1. de enero con idea muy clara de mi nuevo colgante. Tengo en casa algunas piedritas y tijeras, pero no hice nada desde hace por lo menos dos años! Todavía en pijama empecé a torcer alambre fino y como tenía energía hice también pendientes. Ese día lo tenía que llevar ;). Son mi amor actual. :)




6 comments:

  1. Jsi velice šikovná, jantarové přívěsky jsou hezké a určitě ti sluší. Mě se líbí i české granáty, škoda, že nejsou monetálně jaksi v kurzu.

    ReplyDelete
  2. Hezké, hezké, věřím, že to není poslední výrobek. Jak to jednoho chytí.....))

    ReplyDelete
  3. Ty že máš kreativní krizi? Já mám spíš pocit, že cokoliv cvakneš, tak je z toho hezká fotka. :)

    ReplyDelete
  4. Radko, ty granáty mi připoměli babičku :). Ale máš pravdu, tyto kameny se moc nevidí. Budu se po nich poohlížet :).

    Alko, no teeeda, jestli ty to neznáš :D.

    Bohdane, pokud to tak vidíš, tak ti moc děkuju :) a rozhodně se nebudu přít!! :D

    ReplyDelete
  5. Jejda, ty šperky jsou překrásný, takový přírodní, prostě pro Tebe..hodíš sem taky někdy návod? Co je k tomu kromě kleštiček potřeba koupit? Do tohoto umění jsem ještě nepronikla, ale mooc se mi líbí!

    ReplyDelete
  6. Veru, moc dekuju. K navodu jen poradim, kleste na strihani dratku, kleste na toceni dratku.
    Dratky - jake chces, medene, z lekarskeho dratu, prodavaji uz ruzne velikosti se zakoncenim, potom se daji dokoupit ty kovove komponenty na ozdobeni, kaminky a pak zavesy na nausnice ci zapinani. Prodavaji se retizky na dlouhe zavesy. Na navlikani drobnych koralku jsou vhodne vlasce nebo gumicky. Je toho k dostani strasne moc, takze se ti pak stane, jako mne, ze stojis v obchode a nevis, co koupit. Nejlepsi je si udelat trosku predstavu, protoze to tak nestoji tolik penez. :D
    Ty jsi moc sikovna a urcite, az to jednou zkusis, poznas, ze je to daleko lepsi rukodelna cinnost nez treba malovani (pokud mas doma deti). Vleze se to do jedne krabice, nic se nezaspini a za jeden vecer se da udelat dost veci. Urcite, az neco vyrobis, tak se pochlub. :)

    ReplyDelete