Saturday, December 3, 2011

Moji milí,

Dneškem nám začíná "puente", což sice znamená španělsky "most", ale přeneseně se tak označuje delší víkend. Doufám, že došiju, co mám rozděláno a pokud nebude zrovna příšerně, tak vystrčit nos a jít někam ven. Ale hlavně, budu péct perníčky a budeme psát dopis Ježíškovi! :).

Jak budete trávit víkend vy? Jaké máte plány??
Ať je to cokoliv, přeji vám, ať se máte dobře!!

Mis queridos,

hoy empieza "puente" y yo espero hacer alguna cosa. Quiero terminar de coser, lo que tengo pendiente y si el tiempo nos deja nos gustaría salir. Pero lo más importante es, que voy a hornear primeros pastelitos navideños y vamos a escribir la carta a Jesucito! :)

Os deseo todo lo mejor y especialmente a mi amiga, que tenga mucha energía positiva y que le vaya todo bien en el trabajo. Besitos :)

via frenchbydesign

5 comments:

  1. Nááááááádherná pozice k odpočinku. Pro víkend jako dělaná :)) Také budu dělat nějaké cukroví a chci nazdobit venku stromeček, aby už svítil, přestože na něj bude pršet. Dopis Ježíškovi jsem ještě nesesmolila, ale mám zabalené skoro všechny dárky.

    ReplyDelete
  2. Hola cariño soy Ralu,yammi a los pastelitos de Navidad que son riquísimos,tienes unas manitas.........:) y aparte muy decorativos.
    Nosotros a lo mejor salimos a comprar estos días con Adriana,nos faltan algunos regalos de Navidad.
    Gracias por lo positiva y guapa que eres,y por la energía que me das,la verdad que la necesito en estas fechas,en el trabajo,estoy a veces agotada.Que disfrutáis del puente,felices y tranquilos.Besitos a los 3.

    ReplyDelete
  3. Hola Ralu, que tal? Ráda na tebe vzpomínám a moc mne těší, že jste se s Míšou tolik spřátelily. Doufám, že ti tohle přeloží, měj se moc hezky a přeji vám s manželem krásné Vánoce, Alice.

    ReplyDelete
  4. Doufam ze si pekne uzivate prodlouzeny vikend,ja jsem take konecne zacala pect slepovane to u nas jde jako na dracku.A ta fotka to je suer tak by jsme mely odpocivat casteji.

    ReplyDelete
  5. Hola Alice soy Raluca,thank you for the greetings.Happy holidays to you and your family.

    ReplyDelete