Saturday, November 26, 2011

Kravská podívaná/ La mirada de vaca

Na sobotním výletě předminulý týden jsme chtěli dojet do San Miguel de Aralar, podívat se na kopečky, na starý kostel, místo toho jsme zůstali pod kopečky a kochali se kravami :). Byla strašná zima a foukal hrozný vítr, brrr, ale bylo to moc fajn. Kostel snad příště ;).

En el viaje del sábado de la semana pasada queríamos ir a San Miguel de Aralar, ver las montañas, visitar la antigua iglesia, en lugar de eso nos quedamos debajo de los cerros disfrutando de las vacas. Soplaba viento muy fuerte y hacía frío, brrr, pero lo pasamos muy bien juntos. La iglesia no se nos escapa ;).










7 comments:

  1. Jako dítě jsem milovala telátka, mají nádherné oči :) Později jsem se setkala se spoustou telat a přešlo mě to ;)) Ty mračna vypadají hrozivě a mrazivě, věřím, že vám bylo zima.

    ReplyDelete
  2. what wonderful photos! they sky looks amazing and the baby cows are so cute!!! i love the pony's with all their fuzz!
    xo
    brittan

    ReplyDelete
  3. ta obloha je děsivá, jako tady ;) :)) víc nenapíšu, jelikož kýchám!!!

    ReplyDelete
  4. Však písať môžeš aj rukami, Radka ;-)

    ReplyDelete
  5. perfééktné huňaté kravičky, teliatka a koníci! :-) výlet, ktorý obsahuje zvieratko, rozhodne stojí za to ;-) kostol počká ;-)

    ReplyDelete
  6. Brittan, thank you very much. :)
    I loved the trip, to see small baby cows maked us really happy. But the horses aren´t pony, this is special race of the mountains here in Navarra. They are very stocky and strong for works in woods.

    ReplyDelete
  7. Radko, doufam, ze jsi dokychala :) a je ti lip!

    SV, taky s tebou souhlasim, ze koukat na zvirata je lepsi nez na kostel :D

    ReplyDelete