Thursday, November 24, 2011

Čajová výměna!/ El intercambio de tés

via flickr - lissyl




























Moji milí,

Nedávno jsem se zapojila do mezinárodní výměny klubíček. Klubíček vlny, lépe řečeno. A tak se mi to zalíbilo a pohltilo, že jsem se rozhodla přichystat pro nás obdobnou mezinárodní výměnu, ale čaje. Nejsem si jistá, kdo z vás plete i jehlicemi, když opominu, že nohama občas všichni :).
Kdo se strašně nudí, kdo chce dostat překvapení do schránky, tak se přidejte ke mně, napište mi pod článek komentář nebo přímo na moji emailovou adresu aggellia@hotmail.com. Na email vás poprosím poslat potom vaši fyzickou adresu. Nechám přihlašování otevřené do příštího pátku 2. prosince. Příští sobotu tak můžete čekat ve svých emailech adresu na svého čajového spolupopíječe.

přeji vám krásný zbytek týden :)
M.

Queridos amigos,

Participé hace poco en un intercambio de lana. Estas tonterías me gustan, y no esperaba nada especial, pero al final me sorprendió como me gustó. En casa tengo un regalito recién llegado, unos detalles y un rollo de lana muy original. :)
Estoy tan animada para hacer alguna broma, relajarnos, soplar un poco aire fresco que decidí organizar para nosotros un intercambio internacional de tés.

Si os apetece, si queréis recibir alguna sorpresa en vuestros buzones, escribidme debajo del artículo un comentario, o directamente a mi email aggellia@hotmail.com. Os podéis apuntar hasta el 2. de diciembre. Así ya el sábado que viene podéis esperar en los emails la dirección de vuestro "té compañero". :)

que tengáis el resto de semana muy bonito :)
M.

9 comments:

  1. Já se samozřejmě ráda hlásím, ať je sranda. Jenom nevím v praxi, jak se to bude dělat. To budu posílat český čaj nebo z dovozu, nebo z domácích zdrojů? Dostala jsi už klubíčko?

    ReplyDelete
  2. Dostala jsem klubicko i s dareckem, vse je na fotce v predeslem clanku :).
    Kdyz mluvim o caji, tak mam na mysli nejaky cerny, zeleny, rooibos, cerveny, honybush...nebo nejake bylinne ci ovocne smesi. Zkratka prekvapeni, ale radeji bych se dopredu sveho partnera zeptala, jestli takovy cerny caj vubec jeho organismus snasi nebo zeleny ma v oblibe :)

    ReplyDelete
  3. Hola soy Ralu.La idea es súper, ya que a mi me encanta el té.Estaré feliz probar algo nuevo.Besitos.

    ReplyDelete
  4. do čajové výměny se hlásím :)

    ReplyDelete
  5. Skoro jsem to propasla ,take se hlasim.

    ReplyDelete
  6. Ralu, perfecto! Me alegro mucho que te has apuntado!! :)

    ReplyDelete
  7. Radko, Ello, to je prima, ze jste se prihlasily :).

    ReplyDelete
  8. Já jsem taky pro :-)

    ReplyDelete
  9. Jejda, to je bezvadny, ale kdopak to psal???

    ReplyDelete