Wednesday, November 30, 2011

Adventní kalendář/ El calendario de advent

Dneska jsem pověsila tento adventní kalendář, který jsem udělala díky nažehlovačkám od Amelky. Mám moc ráda její malbu, koupila jsem od ní už spoustu věcí a tady tyto vánoční motivky mne naprostou okouzlily. S nažehlovačkami jsem pracovala poprvé, podle toho to taky vypadalo. Vzdala jsem nažehlování čísel. První tři se mi částečně přilepily a částečně odlepily, takže jsem zbytek odškabala a v zoufalství, že mám po kalendáři jsem sáhla po nejlacinější a nejsnazší náhradě, papíru.
V kapsičkách teď čeká překvapení a ráno si může Andrés poprvé vybrat první kapsičku. Velmi se mu to líbí, takže se cítím šťastná a spokojená. :)

Hoy he colocado este calendario prenavideño, cual hizé gracias a las pinturas de Amelka. Me encanta su estilo de dibujar, compré varias cosas y me enamoré de esos dibujitos. Con pinturas que se pega planchando (no sé como se dice en castellano) trabajaba primera vez, por eso también parecía mi resultado. Cuando intenté poner los numeritos, primeros tres se me pegaron bastante mal, entonces los quité tristisima que he destruido el calendario. Al final encontré el sustito más barato y más fácil, el papel. No es perfecto, pero para lo que necesitamos vale.
En los bolsillos esperan a Andrés 24 sorpresas y mañana puede buscar su primer regalito. Le encanta, entoncés me siento feliz y satisfecha! :)




6 comments:

  1. Ten se ti podařil! Byla jsem zvědavá, jak ho uděláš. Je vidět, že jsi zdědila zručné geny ;))Ty obrázky jsem neviděla, je to roztomilé.

    ReplyDelete
  2. Moc hezky kalendar a take muze cinit svuj ukol dlouha leta a ted bych chtela vedet jake dobrutky si tam Andres asi najde.

    ReplyDelete
  3. Alko, moooc dekuji :)

    Ello, taky moc dekuji! Andryskovi jsem tam schovala z kinder vajicek prekvapeni (mlecnou cokoladu mu nedavam, tu snime s tatinkem sami :D), potom gumove medvidky, susene svestky a horkou cokoladu :). Prave se kocham svym prvnim prekvapenim - skladacim malym lvem.

    ReplyDelete
  4. To byly vykulené oči a pusa usměvavá, viď? Jistě už se těší na další den....

    ReplyDelete
  5. Krásný, moc se ti povedl a radost malého si umím živě představit. Já si sypu popel na hlavu, protože letos nějak vánoční přípravy nestíhám. Teprve dnes v pět ráno jsem lezla po ribstolu a věšela na šprušle adventní pytlíky. Plné jsou jen tři, netrpělivě čekám na výplatu...Ale Kryštůfek za chvilku taky bude spokojeně zářit a to je nejdůležitější.

    ReplyDelete
  6. Hola soy Ralu,que bonito has hecho el calendario,tienes ideas practicas y originales y Andres estará encantado.Yo no tendría tanta imaginación seguro.Besitos.

    ReplyDelete