Friday, September 2, 2011

Voníček z domova

Je to neuvěřitelné, ale po pěti týdnech končím naši českou misi. S audioknihami a českými pohádkami v kufru, s obrovskou chutí něco tvořit, se spoustou krásných vzpomínek, s předsevzetími, o kterých se nemá mluvit, s dítkem, které mi dalo jasně najevo, že je Čech, nasedám do letadla. Bylo mi moc a moc příjemně, obohacujícně a přírodně. Už se zase moc těším, až se budu moci vrátit a pobýt se svojí úžasnou rodinou, ale do té doby si ještě vychutnám vše, co mi dny přinesou. Mějte moc krásný víkend a týden, za pár dní napočtenou! :-)










6 comments:

  1. Bylo s vámi moc hezky. Malý je báječný chlapeček, chytrý, veselý a vy velcí jste vždycky úžasně milou společností. Děkujeme za pěkné dny a budeme se těšit na příští setkání. Šťastnou cestu a vyřiď prosím naše pozdravy všem tvým blízkým. :)

    ReplyDelete
  2. Doufám, že jste dobře dojeli, doletěli, posílám za Vámi pozdravení, polibek malému šohájkovi, malou omluvu s otazníčkem, přání: ať všechna předsevzetí vyjdou a zase se brzy v dobrém shledáme :-)

    ReplyDelete
  3. Som rád, že sa mi podarilo spoznať ťa osobne a teším sa na ďalšie tunajšie riadky! A španielčinu si za ten mesiac nezabudla? ;-)

    ReplyDelete
  4. Jejda, kde jsi fotila lesní koníky? :)

    ReplyDelete
  5. Radko, Waity, Lojzo, Bohdane, moc ráda jsem s vámi strávila alepoň pár hezkých chvil, moc se těším na příště :).

    ReplyDelete
  6. Bohdane, ta příležitost se nám naskytla v Beskydech. Byl to teda "zážitek", hlavně pro děti :).

    ReplyDelete