Wednesday, September 21, 2011

Pastelky

Kdo by teď nebyl nemocný. Naše dítko je trošku, nicméně si to užívá, dokonce jeden den odmítlo vylézt z postýlky, tak jsem ho nenutila, proč taky. Odpočívat je nejlepší způsob, jak nechat tělu klid na boj s bacilem. A četli jsme a malovali a koukali na pohádky a zase malovali a nedělali nic jiného. Dneska už vyrazíme ven.  :)




9 comments:

  1. Bobeček malej, vypadá tak vesele nemocnej. A to je dobře. Brzy bude dobře, teď to kolem mne začíná prskat, jako na běžícím pásu. Nebude podzim?

    ReplyDelete
  2. Alko, bude podzim, krasnej, barevnej, vonavej kourem a jablickama a bude svezi vzduch a mokra trava a tlit listi a budem si zapalovat vonavy svicky nebo je budeme vyrabet a budeme konecne vic cist a plest ponozky a pustime se do uklidu supliku, ze jo? :)

    ReplyDelete
  3. Napsala jsi to tak hezky, že už se těším a večer si zapálím svíčky k pletení vánočního dárku ;)

    ReplyDelete
  4. Do úklidu šuplíků už jsem se shodou okolností dala :-D
    Doufám, že už je nemocníčkovi lépe.

    ReplyDelete
  5. přejeme brzké vyzdravení :) my taky leželi: čtyři dny bylo rozestláno, na polštáří hnípala kočka, na dece pes a dítko sedělo u počítače s bráchou i bez něj. Když jsem je vyhnala, tak dřepli k legu, potom k televizi a mezitím k jídlu. Z postele jsem vymetla chlupy, ustlala, dítko vybavené kapesníky vypudila do školy a strááášně se těším na víkend, kdy si sama s knížkou, kapesníkem, horkým čajem a aspirinem zalezu do peřin. Až umeju barák, uvařím, vyperu, třikrát vyvenčím pejska a zorganizuju nudícího se kašlálka. :) P.S. svíčky už u nás hoří, Doubravka má opálená vousiska, sbíráme kaštany, aby se v nich mohli vylíhnout miliony mušek, nádherné tykvičky od babičky jsem odnesla do školky, protože kočička je noc co noc s duněním válela po bytě, okrasné trávy mají okousané konce a topinambura ve váze pouští jemný zlatý pel. Je podzim a když neprší, tak je krásnej a vlahej a smyslnej.....

    ReplyDelete
  6. he is so cute!
    looks like it is fun to be
    child in your home : )

    thank you for leaving me
    wonderful comments, you spread
    glitter on my day everytime you write me!

    wishing you a lovely autumnweekend,
    here the sun is shining bright.

    hugs,
    v

    ReplyDelete
  7. Alko, Radko, Waity, Moc moc děkuji za milé komentáře, nemocníček je sice ještě usoplený, ale už skáče na trampolíně, chce chodit ven a dělá si jednu bouli na čele za druhou! :)

    přejeme krásnou sobotu!!!

    ReplyDelete
  8. vibeke, thaaaank you very much. If my child would feel well, happy, comfortable feeling love every moment wanted come back to his home when he will be adult, it should my victory, total hapiness and satisfaction of all my life :)

    How was your birthday party? Hope you enjoyed beautiful time with your friends!

    Have a nice and shiny weekend! :)

    Misha

    ReplyDelete
  9. so touching words about raising your child! you are truly a beautiful soul misha..

    my husbands birthdayparty was so nice. to have our friends and family together to eat good food and talk all night is wonderful...and they loved my tapas : )
    thank you for asking!

    v

    ReplyDelete