Tuesday, September 13, 2011

Nic nedělat - Let´s chill

via enchantingeden



via erineverafter


via pattisays


via wandotravel



via iamblessed

via iamblessed

via elbauldejone
via elbauldejone
via espaciohogar

6 comments:

  1. i think i am going to chill today : )

    no, the cardigan is not my work. i thought about it a long time before i bought it since i knit a lot myself...but i couldn't resist buying it because it was so lovely. i have knitted so many big pieces the last year that i am in a period now that i like small projects, like socks and mittens : )

    hugs,
    v

    ReplyDelete
  2. vibeke, you remind me myself :D, just one small detail! I am in a period calls "lazy, do nothing". But you inspired me!! I hope this year will be more creative, anyway, socks and mittens are sooo practice ;).

    ReplyDelete
  3. Můj den: ráno posnídám v japonské zahrádce s bambusy okolo(8), potom se půjdu projít do vody (6) a zbytek dopoledne strávím v houpačce s touto krásnou hudbou. Obídek bude na (1), s výhledem na moře. Polední klid mě opět najde na houpačce, ležící, spící. Odpolední návštěvy bohužel nemůžu přijmout na (2), příliš nízké sezení na mne, tak je příjmu na (3). Večer se přesuneme na (9)k ohýnku a budeme tam nejméně do půlnoci :))) A potom se proberu z tohoto krásného snu a půjdu vařit oběd :(

    ReplyDelete
  4. :D ty jsi zaltíčko!! Využiješ všeho! Ale víš co, tobě to nicnedělání nějak nesedí. Stejně bys v té houpačce alespoň četla a s návštěvou navlíkala korálky, popřípadě běhala okolo a oštipovala výhonky a zalívala kvítka. Máme to my holky v rodině ;)

    ReplyDelete
  5. oprava: jsi ZLATÍČKO ;)

    ReplyDelete
  6. po nicnedělání často toužím a když se pak, sem tam, naskytne chvilka, kdy bych mohla nic nedělat, je mi líto promrhaného času a tak stejně, alespoň něco malinkého, dělám. Třeba velmi poctivě sním a v duchu se nořím do těch tvých kouzelných relaxačních obrázků. Je to móóc krásný :)

    ReplyDelete