Tuesday, September 27, 2011

Co mi udělalo radost/ De que me alegro mucho

NOVÁ SVĚTLA po domě. Místo visících žárovek se nám postupně začíná přeměňovat bydlení na zabydledný domov s osvětlenými stoly a koutky na čtení. Na tu hromadu prachu, která byla prakticky všude, jsem se vrhla s obrouvskou vervou a zlikvidovala ji ze světa pár hodin poté.
TELEFONÁT s mojí přítelkyní. Udělala mi usměvavý báječný den. Sluníčko moje.
ZNOVUNALEZENÝ DÁREK pro miminko, které už dávno není miminko. Ta sukýnečka s medvídkem mi teď přijdou náramně vhod při jiné příležitosti.
MŮJ SYNÁČEK, který si při výběru hraček na návštěvu prakticky vždy vybere knížku a papír s pastelkami. Tvořivé děťátko, snad mu to zůstane!
VOLNÉ MÍSTO v kurzu plavání pro děti od 2-3 let. Už jsem to viděla jako nemožný počin.
KOUPĚ JARNÍCH CIBULOVIN, až se malý vyspí, dostane lopatku a jdem na to!! Budu doufat, že ty krásné žlutooranžové, růžovobílé tulipány, hyacinty, narcisky opravdu na jaře vystrčí hlavičky a pokvetou.

NUEVAS LUCES en casa. Después de tanto tiempo la casita por fin está cambiando su abrigo. Las bombillas colgadas por todas partes están cambiadas por luces nuevas que forman rincones muy bonitos para leer, charlar.
LA LLAMADA CON MI AMIGA. Es mi solete, una hora hablar con ella me cambia unos días en alegría.
MI NIÑO CREADOR, cuando tiene que elegir algún juquete siempre coge lapizes con papel y algún libro. Como me alegro!
DESCUBRIMIENTO DE UN REGALO PERDIDO para un bebé, que ya no es bebé. Ahora me viene muy bien para otra ocasión.
UNA PLAZA LIBRE en el curso de natación para niños. Ya lo ví como algo imposible...
COMPRA DE BULBOS DE PLANTAS PRIMAVERALES. Cuando se despertará el cachorro, recibe la pala y vamos a trabajar en el jardín. Espero que todos esos tulipanes, narcissos y jacintos en primavera sacan las cabezitas y nos dan alguna flor.

3 comments:

  1. Je dobře, když si člověk umí dělat radost drobnostmi, to je totiž to pravé štěstí! Koukám, že klučina natírá i doma. Prima hračka, žejo?

    ReplyDelete
  2. no vy máte krásně vymalovanou dlažbu :) ;) To bych taky jásala. ;) Pozdravuj malého prince, od nás všech :)

    ReplyDelete
  3. :) klucinu pozdravuju. Natirani je proste uzasna vec! Snad te vasne vyuzijem za par let, az to bude opravdu potreba :D.

    ReplyDelete