Monday, July 25, 2011

Pondělí

Tento týden začal příjemně, volnem, slunce nesvítí, ale zase není horko, oběd jsme si udělali na grilu, dojedli dobrůtku ke kafi ze včerejška a v podvečer máme v plánu vyrazit na návštěvu za rodinou. Pak už jen 4 dny a v sobotu vyjedeme na cestu. Uteče to jako voda, pomalu bych měla začít myslet na to, co nabalit do kufru.
Přeji vám, ať i vy máte hezký start do tohoto týdne!  :-) M.

via kalynor

6 comments:

  1. Naše pondělí je mokré, studené a neveselé. Počasí připomíná pozdní září, je pošmourno. Kryštof vůbec nevylezl z postele, já jen 3x vytáhla psa do deště a jinak jsme čučeli doma. Jestli tak bude pokračovat celý týden, skončím na antidepresivech.

    ReplyDelete
  2. no to snad neee :-), raději se nekoukej z okna a raději si udělej nějakou malou radost. Třeba koupel s meduňkou, ať to aspoň dobře zaspíš! ;-)

    ReplyDelete
  3. Opravdu je tady docela neutěšeně. Zítra jedeme za Kryštůfkem s Tomáškem, tak to zvládneme, ať prší nebo ne, ale snad už to přejde. Jinak se těšíme až přijedete, bude veseleji!

    ReplyDelete
  4. Můj stín je též krásnější než já.

    ReplyDelete
  5. Ba ne Saro, to není stínem, to chce jenom hodnotit z trošku větší dálky, o nějaký metr a je všechno dobré a hezké. ;)

    ReplyDelete