Wednesday, July 27, 2011

Dotek žluté

Copak máte doma žlutého? Já tuto barvu mám moc ráda, především v interiéru, v přírodě. V módě na krásné španělské tmavovlásce, což já nejsem. :-) Doma jsem si umanula žluté žaluzie a hledám ty správné detaily. Dotknout se žlutou barvou nějaké drobnosti dokáže udělat divy.
Pustíme světlo do duše, když není za oknem! :-) M.

via coloursknits, butterfly in my hair

8 comments:

  1. Nó, je fakt, že oblečení žluté nenosím, ale mám na zahradě krásné, žluté rudbeckie, třepatky :))

    ReplyDelete
  2. třepatky jsou nádherné :)

    ReplyDelete
  3. Mám doma také žlté lepiace lístočky, ale obvykle mi náladu skôr pokazia než vylepšia. ;-)

    ReplyDelete
  4. :D Lojzo, musíš si na ně psát jen optimistické zprávy!

    ReplyDelete
  5. Banánově žlutou máme doma na zdi celého obýváku a je pravda, že tam trávíme čas moc rádi. Když do toho ještě zasvítí sluníčko, tak je to moc krásný! A když je pošmourno, tak u nás doma svítí sluníčko pořád. Až budeme malovat, budu chtít ten samý odstín znova.. Možná jsi mě inspirovala ke koupi nějakých žlutých doplňků, zatím jsem preferovala oranžové, ke žluté jdou moc pěkně :-)

    ReplyDelete
  6. máme doma žlté záclony v obývačke a žltú slnečnicu na obrázku v kuchyni. (a mala som aj žlté tričko, ale vplyvom môjho najdrahšieho, ktorý ho hodil do práčky spolu s tmavozeleným tričkom, ho už nemám ;-) to tričko ;-)

    ReplyDelete
  7. Ale copak, SV, nemáš ráda hippie batiku "zapraná žluto-zeleň"??? :D
    Slunečnice jsou krásné, pamatuju, jak moje bývalá profesorka jednou povzdechla, že její muž nestihl zavčas zamluvit svatební kytici, koupil proto z nouze slunečnice. Já bych to hned brala :)

    ReplyDelete
  8. ale ano, batiku mám rada ;-) btw, to tričko sa môjmu zverovi povedlo - nebolo fľakaté - vznikla z toho krásna originálna jablkovozelená 8 - )

    ReplyDelete