tag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post7683421171327282798..comments2023-08-03T16:04:41.579+02:00Comments on Misha’s blog: Domácí rýžové mlékoAndrés Lópezhttp://www.blogger.com/profile/15458307577572140495noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-55538450149806654082016-05-06T11:17:35.504+02:002016-05-06T11:17:35.504+02:00Také jsem hledal nějaký způsob konzervace,nic jsem...Také jsem hledal nějaký způsob konzervace,nic jsem nenašel.Tak snad přes tu dovolenou udělat výjimku a vzít si s sebou krabici sušeného rýžového mlékaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05304110224089393516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-63211869840658592015-05-10T09:23:14.263+02:002015-05-10T09:23:14.263+02:00dá se rýžové mléko nějak zavařit? nebo upravit na ...dá se rýžové mléko nějak zavařit? nebo upravit na delší trvanlivost? Ptám se, jak to brát třeba na dovolenou...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14531497495291636684noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-71849951363996164742014-10-11T13:54:26.798+02:002014-10-11T13:54:26.798+02:00Dobrý den,
jogurty vyrábíme z plnotučného čerstvéh...Dobrý den,<br />jogurty vyrábíme z plnotučného čerstvého kravského mléka. Zahřeje se (když sáhnu na hrnec, tak nesmí moc pálit :) ), přidám 2 vrchovaté lžíce sušeného mléka a 1 normální malý bílý jogurt nebo jogurtové kultury. Nesmí se dál zahřívat, jinak by se zničily kultury. Naliji do skleniček, z necelého litru mléka mívám asi 7 skleniček jogurtu. Mám jogurtovač. Vím, že se jogurt běžně dělává třeba v peřinách. Musí mít stálou teplotu alespoň 5-6 hodin. Kvasinky potom udělají své. Na internetu je hodně receptů, jak na jogurty, tak snad si najdeš ten svůj. <br />Přeji krásné dny :)Andrés Lópezhttps://www.blogger.com/profile/15458307577572140495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-87625338394659339592014-10-03T14:14:19.962+02:002014-10-03T14:14:19.962+02:00Dobrý den Míšo,
chtěla bych se zeptat, jak a z č...Dobrý den Míšo, <br />chtěla bych se zeptat, jak a z čeho vyrábíš ty jogurty?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-76043148048235669362014-01-17T21:39:32.831+01:002014-01-17T21:39:32.831+01:00Dobrý den, Zuzko,
hustota závisí na tom, jak jste ...Dobrý den, Zuzko,<br />hustota závisí na tom, jak jste vývar přecedila. Pokud chcete mléko hustší, asi bych přidala rýži. Kupovaná mléka obsahují mezi 14-16 procenty rýže a taky zahušťovadla, např. mořskou řasu, která zároveň obsahuje i vápník. Další varianta :-) <br />Pokud vyzkoušíte nějakou novinku, určitě mi napište, ráda se přiučím! :-)Andrés Lópezhttps://www.blogger.com/profile/15458307577572140495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-74243542754888958712014-01-17T11:24:44.725+01:002014-01-17T11:24:44.725+01:00Diky za inspiraci. Prave jsem ho uvarila, ale pres...Diky za inspiraci. Prave jsem ho uvarila, ale presne jak komentar vyse, nevypada to nejak moc extra, ma byt takove vodove? ZuzkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-46776430885166603452013-08-03T23:10:55.334+02:002013-08-03T23:10:55.334+02:00Tak nevím jak to, že to nevypadá tak lákavě jako u...Tak nevím jak to, že to nevypadá tak lákavě jako u vás na fotce? ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-2226580203317090622013-03-12T21:17:42.778+01:002013-03-12T21:17:42.778+01:00No právě, taky kupuju a kupovala bych, ale ceny js...No právě, taky kupuju a kupovala bych, ale ceny jsou dost šílené a my už jsme si tak zvykli na jiná "mléka" a na "divné produkty" a "ekologickou zeleninu", že se dělá průvan v peněžence, takže hledám jiné varianty. Zkuste to, snad vám bude chutnat. :)Andrés Lópezhttps://www.blogger.com/profile/15458307577572140495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-1864368280504996682013-03-12T21:13:53.674+01:002013-03-12T21:13:53.674+01:00Já jsem takové kaše znovuobjevila s dítkem a je fa...Já jsem takové kaše znovuobjevila s dítkem a je fakt, že je to ta nejlepší snídaně jakou znám! Energie!!! :)Andrés Lópezhttps://www.blogger.com/profile/15458307577572140495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-48283562599789885492013-03-09T21:04:39.091+01:002013-03-09T21:04:39.091+01:00Děkuju za recept, kupujeme totiž hotové a je moc d...Děkuju za recept, kupujeme totiž hotové a je moc drahé a takové mi přijde vodové a rychle se zkazí a litr za den nespotřebuješ. Takže opravdu úžasný nápad a koupila jsem si teď na takové studené vaření rýžový olej tak ten by se asi taky hodil. Takže vedle domácí lučiny od Radky zkusíme další věc rýžové mlíčko. Díky.sarahttps://www.blogger.com/profile/12174090006885371510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-32168551267272853692013-03-08T20:19:03.394+01:002013-03-08T20:19:03.394+01:00Já si v poslední době dělám ovesnou či rýžovou kaš...Já si v poslední době dělám ovesnou či rýžovou kaši s ovocem. Také dobré. Elizahttps://www.blogger.com/profile/03557229604545513446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-41677502778727062712013-03-08T11:47:17.631+01:002013-03-08T11:47:17.631+01:00:D a pořád by to bylo vegetariánsky dobrý!!! ;):D a pořád by to bylo vegetariánsky dobrý!!! ;)Andrés Lópezhttps://www.blogger.com/profile/15458307577572140495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-25961581646899714862013-03-07T23:45:12.875+01:002013-03-07T23:45:12.875+01:00Tak by z toho byl takový rýžový vaječný koňak,ňam....Tak by z toho byl takový rýžový vaječný koňak,ňam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-11112475541995281662013-03-06T18:22:39.408+01:002013-03-06T18:22:39.408+01:00jé, tak to určitě zkusím!
... Lojzo a kdyby se to ...jé, tak to určitě zkusím!<br />... Lojzo a kdyby se to šmrnclo rumem... ;) Radkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5558979987756148916.post-60700421762849997962013-03-06T11:40:07.422+01:002013-03-06T11:40:07.422+01:00To je vlastne také nealkoholické saké. ;-)To je vlastne také nealkoholické saké. ;-)lojzohttp://www.lojzojago.eunoreply@blogger.com