Monday, July 30, 2012

Před bouřkou




























Jsou dny, kdy se nikam nechce. Jen tak se povalovat doma jako včera. Po bouřce jsme na obzoru obdivovali duhu, četli knížky, hráli na kytaru, zobali rozinky a mandle. Byla to krásná neděle. :)

Dodatečně moc zdravím Martinku, kterou jsme potkali v obchodě. Prozradila mi, že se na můj blog dívá a vlastně i díky tomu nás poznala. Pořád nemůžu uvěřit tomu, že vás můj fotodeníček zajímá :).


8 comments:

  1. Děkuji Míšo, taky vás zdravím. Čtu váš blog moc ráda, i paní Radky a také brabi. Andrýsek je moc pěkný kluk. Užijte si pěknou dovolenou a třeba se zase potkáme. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No Marti, me moc tesi, ze jsi napsala! Takova zpetna reakce moc potesi. Andres je myslim skoro stejne stary jako tvuj kloucek :).
      Treba se potkame a kdyz ne, tak se snad uvidime alespon tady. Vsak pis, ja budu moc rada.

      PS: prosim prosim, tykej mi :)

      Delete
  2. Ty upracovaný ruce znám a ty kytky jsou jejich děti, žejo? Před bouřkou bývá všelijak, ale při ní, to miluju, všeho nechám a dívám se a dýchám...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, Saro, presne tak, dychat a koukat se. Nekdy, priznavam, se trochu bojim :)

      Delete
  3. Růžovou ani fialovou barvu nemusím, ale na rostlinách je krásná........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi proto se to na tve zahradce tak krasne ruzovo-fialovi :). Barvy v prirode jsou krasny vsechny!

      Delete
  4. Ibišky a plaménky jsou jedněmi z těch, o které jsem letos na jaře při mrazech přišla. Takže nemám, nemám. Ale nádherně mi vykvetly lilie, a hortenzie. Škoda jen, že jsem si na chalupu nevzala foťák, a při množství práce co bylo s terasou asi nebudou zdokumentovány. Moje ruce vypadaly bohužel ještě 10x hůř, a nohy a záda bolely jak čert. Dost práce mne letos potkalo. Teď jedu do Beskyd, a budu louskat slunečnicová semínka na zápraží a točit mlýnek!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila Elizo, po takove drine s terasou uz opravdu jen tocte mlynek a louskejte seminka a popijejte dobre kafe a odpocivejte. V Beskydech je krasne, preji nadhernou dovolenou :)

      Delete