Monday, June 27, 2011

Tapety

Pomalu tapetuju druhý pokoj. Napřed jsem se pustila do dětského pokoje, s tím, že když to totálně pokazím, v nejhorším vše strhnu a začnu znovu. Nechtělo se mi platit 10€ za 1m čtvereční. Nemůžu říct, že by mi to šlo jako po másle, ale nějak jsem to na ty zdi nalepila, setřela pot z čela a po nějaké odmlce a návštěvě fyzioterapeuta se pustila do pokoje pro hosty. Musím si pospíšit! (Brabi, jestli to nestihnu nebo mi to popadá na hlavu a zbytek pak vzteky servu dolů, tak se moc omlouvám!)

Na trhu je tak obrovská nabídka tapet, že mi zabralo asi 6 týdnů než jsem si vybrala ty MOJE. Na další pokoje zatím nemám energii, ale hlavou se mi už honí nápady.

Nevím, jestli nenechám vymlátit kuchyňské kachličky a nenechám si udělat takovou úúúúžasnou tapetu s fotkami mých miláčků! :-)

via Jérôme Galland

2 comments:

  1. Nechej si udělat fototapetu svých miláčků a pak to rostříhej na čtverečky a nalep na kachličky, ajeto, potřebuju řehtajícího se smajlíka. Je to pěkné a napadlo mě že kdyby to někdo uměl, nechat si udělat velké fotky všech svých pejsků a koček od dětství a dát je třeba na nějaké schodiště a oni by tam všichni pořád byli. Tapetování jo tapetování to je dřina.

    ReplyDelete
  2. Neboj Míšo, já to přežiju i v orvaných tapetách, ale stejně vím, že už to máš hotové. Ten nápad se zvířátkama na schodišti se mi líbí. Kdybych začala ode dvora až nahoru, možná by mi zbylo kousek místa :)))

    ReplyDelete